۱۲ خرداد ۱۴۰۳ - ۱۲:۴۱
کد خبر: 991026

کارآفرینی به عنوان قلب اقتصاد مقامتی در بند ۱ سیاست‌های ابلاغی مقام معظم رهبری مورد تاکید ویژه قرار گرفته است.

تزریق امید به جامعه با افزایش اشتغال پایدار

علی زند وکیلی کارشناس کارآفرینی گفت: راه‌های مختلفی برای مردمی سازی اقتصاد و تولید پیشنهاد می شود از استفاده از گروه‌های جهادی و مردمی تا تعاونی سازی و استفاده از حلقه‌های میانی، باید در کنار این مسیرهای صحیح از توسعه کارآفرینی نیز غافل نشد. 

وی گفت: کارآفرینی به عنوان قلب اقتصاد مقامتی در بند ۱ سیاست‌های ابلاغی مقام معظم رهبری مورد تاکید ویژه قرار گرفته است. کارآفرینان تولید کنندگانی هستند که مهم ترین نکته در تولید کالا و خدمات و کسب و کارشان نوآوری است.

وی ادامه داد: آنچه به عنوان مزیت و برتری کارآفرینان محسوب می شود استفاده از فرصت‌ها برای نواوری و خلاقیت است. نوآوری در محصول یا خدمات، نوآوری در فرایند و حتی نوآوری در بازار می تواند به ارزش افزوده منجر شود.

زند وکیلی ادامه داد: کارآفرینان همان نخبگان مردمی هستند که در جنگ اقتصادی می توانند جهش تولید را رقم بزنند. برای توسعه کارآفرینی باید آن ها را شناخت، مشکلات و موانعشان را بررسی کرد و تلاش جهت رفع موانع نمود.

وی گفت: از جمله مشکلات تولید، مجوزها، بیمه، مالیات، روابط کار، دسترسی به بازار، صادرات، زیرساخت ها، دسترسی به منابع انرژی مهم ترین مسائل کارآفرینان است و مزایای رونق و توسعه کارافرینی افزایش اشتغال پایدار، رونق تولید، افزایش صادرات، جلوگیری از مهاجرت، انتقال تکنولوژی، تکمیل زنجیره ارزش و تزریق امید به جامعه است.

منبع: باشگاه خبرنگاران جوان

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.